Az erdei fantom

[postlink] http://horrormozi.blogspot.com/2012/03/az-erdei-fantom.html[/postlink] http://www.youtube.com/watch?v=_WNDXTrwJ04endofvid

[starttext]
színes, amerikai-kanadai horror, 91 perc, 1981

A Blackfoot táborban pár gyerek meg akarja tréfálni a zsarnok Cropsyt, aki a tábor gondnoka. Azonban a tréfa rosszul sül el. Szó szerint. Cropsy véletlenül elevenen megég. Öt év múlva kiengedik a kórházból. Először egy prostituálttal végez, majd a közeli Stonewater tábor gyerekeit szemeli ki magának áldozatául. A gyerekek éppen ekkor indulnak kenutúrára, így nem is sejtik, hogy a gyilkos a közelben ólálkodik egy bozótvágó ollóval, hogy sorra megölhesse őket.
A film igazi csemege a 80-as évek horrorfilmjei között is. A maszkmesteri munkálatokat Tom Savini (Holtak hajnala, Creepshow, Péntek 13., Holtak napja, A texasi láncfűrészes 2.) végezte, a méltán világhírű gore-specialista. A forgatókönyvet pedig többek közt Bob és Harvey Weinstein jegyzik, kiknek nevéhez olyan filmek köthetők, mint a Kill Bill, a Halloween H20, a Mimic, vagy éppen az Angyalok háborúja-sorozat.

[endtext]
reklám helye

0 megjegyzés:

Post a Comment

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))