Démonok 2.

[postlink] http://horrormozi.blogspot.com/2012/05/demonok-2.html[/postlink] http://www.youtube.com/watch?v=ClBA22Uu41Qendofvid

[starttext]
színes, olasz horror, 91 perc, 1986

Dario Argento és Lamberto Bava, a horror nagymesterei újra összefogtak, hogy elkészítsék a a mestermű folytatását amit soha nem felejtesz el!
Sok idő eltelt, de a Démonok vártak. Egy toronyház lakásainak tévéin keresztül újra belépnek e világba, amivel a 16 éves Sally születésnapját kimondhatatlan horrorrá változtatják.
A vendégek rémülettel nézik végig, ahogy Sally kezein karmok nőnek, a fogai agyarrá változnak, erei lüktetve kidagadnak, szemei pedig sárgán világítanak. Maró fekete vér szivárog a testéből, tovább fertőzve a Démon pestissel mindenkit, akihez csak hozzáér.
A Démonok lecsapnak a lezárt kijáratok miatt sötétségben rekedt emberekre, az edzőtermet és a garázst is véres vágóhíddá változtatva.
A túlélők megpróbálják felvenni a harcot a lényekkel, de azok hatalmas túlerőben vannak, és mikor úgy tűnik, megtalálják a megoldást, a Démonok bevetik utolsó förtelmes trükkjüket...
A Démonok 2 nem egy jól sikerült horror film gyengébb folytatása.


[endtext]
reklám helye

0 megjegyzés:

Post a Comment

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))